Pui Chinezesc Cu Cinci Condimente
Rețeta chineză de pui cu cinci condimente ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 1,32 USD pe porție. Acest fel principal are 209 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, piept de pui, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Chinezesc Cu 5 Condimente, Salată Chinezească De Andive De Pui Cu Cinci Condimente, și Aripi De Pui Chinezești Prăjite Cu Cinci Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de pui și uscați-l.
Se presară cu pudră de cinci condimente, pudră de usturoi, sare și piper. Înfășurați bine în folie de aluminiu și dați-l la frigider pentru a 'marina' cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Îndepărtați ambalajul din pieptul de pui și așezați-le într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Stropiți cu ulei de măsline și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute sau până când sunt fierte și sucurile se limpezesc.