Pui Catifelat Sau Creveți
Puiul sau creveții catifelați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 193g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 1136 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 8.6 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, amidon de porumb, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Catifelat Se Amestecă Fry, Pui catifelat marinat pentru prăjit, și Jambalaya de pui și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, amestecați albușul de ou, sarea, vinul și amidonul de porumb până când sunt groase și netede, aproximativ 2 minute. Sau amestecați ingredientele cu mâna, netezind bulgări cu degetele și bătând cu o furculiță pentru a se îngroșa ușor. Cu mâinile, aruncați puiul sau peștele cu marinada pentru a acoperi uniform și a separa bucățile. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider timp de 30 de minute sau peste noapte. Într-o tigaie wok sau stir-fry, aduceți apa la abur, aproape la foc mic sau aduceți uleiul în stadiul de prăjire lentă, 135° pe un termometru prăjit. Lângă aragaz, puneți o farfurie suficient de mare pentru a ține peștele sau puiul într-un singur strat. Aveți la îndemână un skimmer mare din plasă chinezească. Aruncați puiul sau peștele încă o dată și glisați-l în apă fierbinte sau ulei, lăsând în urmă orice exces de marinată. Se amestecă ușor cu bețișoare pentru a separa bucățile. Urmăriți cu atenție pentru a vedea când exteriorul devine 95% alb, 5 până la 10 secunde pentru bucăți sau cuburi mici, 30 până la 45 de secunde pentru pepite mai mari. Scoateți mâncarea imediat cu lingura de plasă și întindeți-o rapid pe farfurie.
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii