Pui Barengate Bay

Puiul Barengate Bay necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 297 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciuperci nasture, bulion de pui, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Încercați I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți supa cu lapte la foc mic; când este încălzit, puneți deoparte. Între timp, rulați puiul în pesmet, apăsând puternic pentru a vă asigura că puiul este bine acoperit.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați puiul acoperit într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch și stropiți cu ulei, apoi presărați usturoi tocat. Se amestecă bulionul de pui în amestecul de supă și se toarnă amestecul peste tot puiul.
Se presară cu ciuperci, apoi se strecoară lămâia peste tot.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.