Pui Barbeque
Pui Barbeque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 324 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de usturoi, sare și piper, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 128 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Încercați Pui Chilis Monterey-serviți piept de pui în stil restaurant cu brânză topită și sos de grătar, Pui Barbeque La Gratar, și Gratar Tras De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de sticlă amestecați suc de lămâie, ulei vegetal, oțet, oregano și praf de usturoi.
Puneți bucățile de pui în castron și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Pe grătarul pregătit, gătiți puiul până când nu mai este roz și sucurile se limpezesc. Periați periodic puiul cu amestecul de marinată rămas în timp ce gătiți. Aruncați orice marinadă rămasă.