Pui Asiatic La Gratar
Puiul asiatic la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 265 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, sos de soia, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Asiatic La Gratar, Pui Asiatic La Gratar, și Salată Asiatică De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic pentru microunde, combinați sosul de soia, uleiul, mierea, rădăcina de ghimbir și usturoiul.
Se încălzește în cuptorul cu microunde pe mediu timp de 1 minut, apoi se amestecă.
Încălziți din nou timp de 30 de secunde, urmărind îndeaproape pentru a preveni fierberea.
Puneți pieptul de pui într-un vas puțin adânc.
Se toarnă amestecul de sos de soia și se lasă deoparte la marinat timp de 15 minute.
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare.
Scurgeți marinada din pui într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu timp de 5 minute. Puneți deoparte pentru basting.
Ungeți ușor grătarul grătarului. Gătiți puiul pe grătarul pregătit 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc. Ungeti frecvent cu marinata rămasă. Puiul va transforma un frumos maro auriu.