Pui ars cu sos de scufundare la grătar Sriracha

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați puiul ars cu sos de scufundare la grătar Sriracha. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 87 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sriracha, coapse de pui, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de pui de susan cu sos Sriracha - soia, Aripi de pui dulci și picante cu sos de scufundare cu miere Sriracha, și Sos De Scufundare Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; se amestecă 1/2 linguriță de ulei.
Așezați amestecul de șalotă într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui în pungă. Se sigilează și se marinează la frigider 3 ore până peste noapte, întorcând punga ocazional.
Combinați ketchup-ul și următoarele 4 ingrediente (prin oțet).
Încălziți 1 linguriță de ulei rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 8 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă de două ori.
Se servește cu amestec de ketchup.