Pui Alfredo Umplut

Pui Alfredo Umplut
Reteta umplute Alfredo pui este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 56G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, piept de pui decojit și dezosat, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Umplute Cu Pui Alfredo, Pui Alfredo Pâine Franceză Umplută, și Pui Broccoli Alfredo Scoici Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare 10 minute sau până când se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pregătiți sosul Alfredo conform instrucțiunilor pachetului; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
4
Combinați mozzarella mărunțită și brânzeturile parmezane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
ParmezanParmezan
5
Se amestecă împreună cârnați, spanac, brânză ricotta și 1/2 cană amestec de brânză mozzarella. Lingura amestec uniform în jos centrul de fiecare piept de pui, și roll-up, jellyroll moda. Aranjați rulourile de pui, cu cusătura în jos, într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Piept De PuiPiept De Pui
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
SpanacSpanac
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă sosul Alfredo peste pui și se presară uniform cu restul de 1 1/2 cană amestec de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos AlfredoSos Alfredo
Pui întregPui întreg
7
Coaceți la 350 timp de 50 de minute până la 1 oră sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute.
9
Tăiați rulourile de pui în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
RolaRola
10
Se servește cu sos; se presară uniform cu roșii tăiate cubulețe chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
11
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit amestecul de sos de Paste McCormick Creamy Garlic Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
UsturoiUsturoi
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista