Pui Alfredo Umplut
Reteta umplute Alfredo pui este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 56G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, piept de pui decojit și dezosat, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Umplute Cu Pui Alfredo, Pui Alfredo Pâine Franceză Umplută, și Pui Broccoli Alfredo Scoici Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Pune deoparte.
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare 10 minute sau până când se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte.
Pregătiți sosul Alfredo conform instrucțiunilor pachetului; pus deoparte.
Combinați mozzarella mărunțită și brânzeturile parmezane.
Se amestecă împreună cârnați, spanac, brânză ricotta și 1/2 cană amestec de brânză mozzarella. Lingura amestec uniform în jos centrul de fiecare piept de pui, și roll-up, jellyroll moda. Aranjați rulourile de pui, cu cusătura în jos, într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Se toarnă sosul Alfredo peste pui și se presară uniform cu restul de 1 1/2 cană amestec de brânză mozzarella.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute până la 1 oră sau până când puiul este gata.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați rulourile de pui în felii.
Se servește cu sos; se presară uniform cu roșii tăiate cubulețe chiar înainte de servire.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit amestecul de sos de Paste McCormick Creamy Garlic Alfredo.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.