Pufuri De Somon Afumat
Bufe de somon afumat este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, făină de pâine, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pufuri De Somon Afumat, Mini pufuri de somon și mărar, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea și piperul într-un castron mare.
Combinați 1 cană de apă și unt într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de făină și amestecați constant cu o lingură de lemn până când amestecul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei (aproximativ 30 de secunde). Gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Transferați amestecul de făină într-un castron mare.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine cu un mixer după fiecare adăugare.
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă ceapa și somonul.
Lingură amestec de somon cu lingurițe rotunjite la 1 inch distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți pufurile din cuptor).
Coaceți încă 20 de minute sau până când pufurile au crescut, s-au rumenit ușor și se simt uscate în partea de sus și de jos.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.