Pufuri de pui și spanac
Pufurile de pui și spanac necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 393 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 35 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Pufuri De Spanac, Pufuri De Spanac, și Pufuri De Brânză De Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Gatiti si amestecati puiul, ceapa si usturoiul intr-o tigaie mare la foc mediu-mic pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în spanac. Gatiti, amestecand des, pana cand spanacul este redus si puiul este usor rumenit, inca 10 minute.
Transferați amestecul într-un bol și combinați cu brânză ricotta, parmezan și unt; se amestecă până când umplutura este cremoasă.
Desfaceți aluatul de rulou semilună și strângeți 2 triunghiuri împreună pentru a forma un dreptunghi de aluat; repetați cu aluatul rămas pentru a face 12 dreptunghiuri.
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură de pui pe centrul fiecărui dreptunghi și pliați colțurile împreună pentru a face bile. Aranjați bilele pe o foaie mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este încălzită și pufurile se rumenesc, aproximativ 12 minute.