Pufuri de cremă cu sos de zmeură
Pufuri crema cu sos de zmeura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți zmeură, înghețată vanillan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură-Limonadă "Pufuri Cremă, Pufuri de cremă cu înghețată Vanillan și sos de ciocolată, și Pufuri de cremă cu înghețată și sos fierbinte de Fudge.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apă și 1/4 cană de unt la fiert.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Picătură cu lingurițe rotunjite 2 in. în afară pe foi de copt unse.
Coaceți la 400 de minute timp de 22-25 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți la rafturi de sârmă. Desfaceți imediat pufurile; îndepărtați blaturile și lăsați-le deoparte. Aruncați aluatul moale din interior. Pufuri reci. Umpleți pufurile cu înghețată de 2-3/4 căni; înlocuiți blaturile. Acoperiți bine și înghețați.
Pentru sos, așezați zmeura într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se strecoară semințele. Se amestecă înghețata rămasă până se topește. Într-o cratiță mică, încălziți ciocolata, laptele și untul rămas la foc mic până se topește, amestecând constant.
Pentru a servi, lingurați 2 linguri de sos de zmeură pe fiecare farfurie de desert; deasupra cu pufuri de cremă umplute.
Stropiți cu sos de ciocolată; presărați cu fistic.