Pufuri De Cartofi
Pufurile de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.06 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri De Cartofi, Pufuri De Cartofi Cu Șuncă, și Pufuri De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un vas mediu și acoperiți cu apă rece; condimentează cu sare. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie furculița, aproximativ 20 de minute; se scurge. Treceți cartofii printr-un ricer într-un castron mare sau amestecați cu un masher de cartofi până la neted.
Combinați laptele, untul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie și dați la fiert.
Se ia de pe foc, se adaugă făina și se amestecă puternic cu o lingură de lemn până se încorporează. Întoarceți cratița în aragaz și gătiți la foc mic, amestecând, până când amestecul se reunește și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei, aproximativ 1 minut. Continuați să amestecați până când amestecul este ușor strălucitor, încă 4 minute.
Transferați amestecul într-un mixer de suport și bateți cu atașamentul paletei la viteză medie-mare, aproximativ 1 minut.
Adăugați jumătate din piureul de cartofi și oul întreg și bateți până se încorporează.
Adăugați cartofii rămași și gălbenușurile de ou și bateți până la crem și neted, încă aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. Așezați o bucată mare de hârtie pergament pe o tăietură. Țeava aproximativ 24 de Movile (1 până la 1 1/2 inci fiecare) din amestecul de cartofi de pe pergament.
Tăiați pergamentul între movile cu un cuțit de decojit, astfel încât fiecare puf să stea pe propria bucată de hârtie.
Încălziți 2 inci de ulei de arahide într-o oală mare până când un termometru prăjit înregistrează 325 de grade F. lucrând în loturi, răsturnați cu atenție fiecare puf în ulei, lăsându-l pe pergament. Pergamentul va cădea pe măsură ce pufurile se gătesc; îndepărtați cu clești. Se prăjește până la aur, întorcându-se după cum este necesar, 6 până la 8 minute.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie; condimentează cu sare.
Fotografie de David Malosh