Pufuri De Brânză (Gougeres)
Pufurile de brânză (Gougeres) necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 108 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de făină, piper cayenne, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Goug Otrivres (Pufuri De Brânză), Gougeres (Pufuri De Brânză Franceză), și Pufuri de brânză-Goug Otrives-VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Combinați făina cu sarea, piperul negru, cimbrul, pudra de chili și ardeiul cayenne într-un castron mare.
Puneți laptele și untul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Când untul se topește, întoarceți căldura la minim.
Adăugați făina condimentată dintr-o dată. Se amestecă puternic cu o lingură de lemn până când aluatul formează o bilă.
Separați albul și gălbenușul de un ou, rezervând gălbenușul pentru geamuri.
Puneți aluatul într-un castron mare de mixer. Bateți la viteză medie timp de un minut. Apoi bateți într-un ou și albusul suplimentar. Bateți până se absoarbe complet în aluat. Apoi adăugați restul de 4 ouă, pe rând, așteptând de fiecare dată până când oul anterior este complet absorbit. După ce toate cele 5 ouă (plus un albus de ou) au fost încorporate, aluatul trebuie să fie neted și satinat.
Adăugați parmezanul și brânzeturile Gruyere și pepperoni dacă îl utilizați. Se încorporează bine în aluat.
Folosiți o pungă de patiserie pentru a tunde aluatul pe 2 foi de copt negrease. De asemenea, puteți lăsa aluatul dintr-o linguriță. Pentru bufe mici, movile ar trebui să fie de aproximativ 1/2 inch în diametru. De la aperitive mici, movilele ar trebui să aibă un diametru de 1 inch. Pentru pufuri suficient de mari pentru umplere, movilele ar trebui să aibă un diametru de 1 1/2 inci. Păstrați uniform dimensiunea pufurilor, astfel încât să se coacă corect. Spațiu bufe aproximativ 1 inch afară.
Bateți gălbenușul de ou rămas cu 2 linguri de lapte pentru a face o glazură. Periați ușor vârfurile pufurilor cu glazură înainte de coacere.
Presărați blaturile cu parmezanul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute (5 minute pentru pufuri mici). Reduceți căldura la 300 grade F (150 grade C).
Coaceți încă 10 minute pentru pufuri mici; cu 15 până la 20 de minute mai mult pentru pufuri medii sau mari sau până când pufurile se rumenesc. Testați scoțând un puf din cuptor și deschizându-l. Interiorul trebuie să fie copt. Dacă este încă aluat sau umed, coaceți încă 5 minute.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați pufurile pe tigăi până când sunt suficient de reci pentru a servi.