Pufuri De Brânză Cu Ierburi

Pufuri De Brânză Cu Ierburi
Pufuleții de brânză cu ierburi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 122 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, maioneză, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pufuri Pufoase Pentru Aperitive Cu Ierburi, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați parmezan, brânză Romano, maioneză, busuioc, oregano, ceapă verde și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Separați fiecare biscuit necoapte vertical în 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
4
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză pe fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Aranjați bucățile într-un singur strat pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute, sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți cald!
DificultateGreu
Gata În22 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista