Pufuri De Brânză
Pufurile de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 520 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, un strop de piper măcinat, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pufuri De Brânză, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de lapte, unt și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță grea la foc mediu, amestecând până se topește untul.
Adăugați făina și praful de copt, amestecând rapid până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand continuu, 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să se răcească 5 minute.
Se amestecă ouăle în aluat, câte 1, bătând energic până se încorporează complet. Puneți deoparte 2 linguri de brânză pentru blaturi de pufuri. Se amestecă brânza rămasă în aluat.
Puneți aluatul cu linguri de nivel pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Periați blaturile de pufuri cu restul de 1 lingură de lapte și presărați uniform cu 2 linguri de brânză rezervate.
Coaceți la 400 timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor; străpungeți partea fiecărui puf cu vârful unui cuțit ascuțit pentru a permite scăparea aburului.
Se servește fierbinte sau cald.