Pufuri De Brânză

Pufuri De Brânză
Pufurile de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 520 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, un strop de piper măcinat, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pufuri De Brânză, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de lapte, unt și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță grea la foc mediu, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați făina și praful de copt, amestecând rapid până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand continuu, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Se amestecă ouăle în aluat, câte 1, bătând energic până se încorporează complet. Puneți deoparte 2 linguri de brânză pentru blaturi de pufuri. Se amestecă brânza rămasă în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
5
Puneți aluatul cu linguri de nivel pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Periați blaturile de pufuri cu restul de 1 lingură de lapte și presărați uniform cu 2 linguri de brânză rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Coaceți la 400 timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor; străpungeți partea fiecărui puf cu vârful unui cuțit ascuțit pentru a permite scăparea aburului.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
9
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista