Pufuri Cu Cremă De Salată De Pui

Pufuri Cu Cremă De Salată De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pufurile cu cremă de salată de pui. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 268 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pufuri De Brânză Cremă De Pui, Pufuri Cu Cremă De Pui Curry, și Pufuri De Salată De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și dați deoparte.
2
Combinați apa și margarina într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; adăugați amestecul de făină, amestecând bine până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească 5 minute.
4
Adăugați albușurile de ou și oul, câte 1 pe rând, bătând puternic cu o lingură de lemn până se omogenizează. Amestecați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch și țeava 30 (1 1/2-inch rotund) movile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Movile BarMovile Bar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți încă 10 minute; lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Tăiați blaturile pufurilor de cremă; umpleți fiecare puf de cremă cu 1 lingură de salată de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CremăCremă
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista