Pufuri cu cremă de Ricotta și Mascarpone cu parfum de lămâie
Pufurile cu cremă de Ricottan și Mascarpone cu parfum de lămâie sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale, Smochine cu Mascarpone cu parfum de lămâie și miere, și Pufuri Cu Cremă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele, untul, 1 lingură de zahăr și sarea la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până se topește untul.
Adăugați făină; se amestecă până când aluatul este neted și se formează bilă, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă ouăle, câte 1.
Adăugați suficient ulei în cratița mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 350 F. lucrând în loturi, aruncați 1 lingură de aluat în ulei pentru fiecare puf de cremă. Se prăjește până se rumenesc și se umflă, aproximativ 5 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați pufurile de cremă pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Amestecați brânza ricotta, brânza mascarpone, 1/4 cană zahăr pudră și coaja de lămâie într-un castron mediu pentru umplere.
Tăiați pufurile de cremă pe jumătate orizontal. Lingură 1 linguriță rotunjită umplând în fund; acoperiți cu blaturi. Aranjați pe platou.
Se presară cu restul de 1/2 cană de zahăr pudră.