Pufuri cu cremă de Ricotta și Mascarpone cu parfum de lămâie

Pufuri cu cremă de Ricotta și Mascarpone cu parfum de lămâie
Pufurile cu cremă de Ricottan și Mascarpone cu parfum de lămâie sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale, Smochine cu Mascarpone cu parfum de lămâie și miere, și Pufuri Cu Cremă De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele, untul, 1 lingură de zahăr și sarea la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați făină; se amestecă până când aluatul este neted și se formează bilă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Se ia de pe foc și se amestecă ouăle, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați suficient ulei în cratița mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 350 F. lucrând în loturi, aruncați 1 lingură de aluat în ulei pentru fiecare puf de cremă. Se prăjește până se rumenesc și se umflă, aproximativ 5 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați pufurile de cremă pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
6
Amestecați brânza ricotta, brânza mascarpone, 1/4 cană zahăr pudră și coaja de lămâie într-un castron mediu pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Tăiați pufurile de cremă pe jumătate orizontal. Lingură 1 linguriță rotunjită umplând în fund; acoperiți cu blaturi. Aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
8
Se presară cu restul de 1/2 cană de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista