Pufurile albastre de brânză și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 72 de porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină, ouă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Pufuri Cu Brânză Albastră, Pufuri de pere și brânză albastră, și Pufuri De Brânză Și Slănină.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 1/2 căni de apă și unt într-o cratiță grea; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făină, sare și ardei; gătiți, bătând cu o lingură de lemn până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei și formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
3
Se ia de pe foc; se răcește 4 până la 5 minute.
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în brânză, slănină și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ouă
5
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la o distanță de 2 inci pe foi de copt ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.