Pudră de praz și fenicul cu somon afumat
Praz și fenicul Chowder cu somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 380 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fenicul, Arpagic, Frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Praz Și Pudră De Eglefin Afumată, Eglefin Afumat, Praz Și Pudră De Fasole Cu Unt Fără Lactate, și Cod negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile grosiere din Praz.
Tăiați prazul în jumătate pe lungime și clătiți sub apă curentă, răsturnând straturile pentru a îndepărta nisipul; scurgeți, apoi tăiați subțire transversal.
Clătiți fenicul. Tăiați și aruncați capetele și tulpinile rădăcinii; rezervați 2 sau 3 crenguțe de blaturi verzi cu pene pentru garnitură și tocați mărunt suficient din frunzele cu pene rămase pentru a face 3 linguri (aruncați orice verdeață rămasă). Într-un castron, amestecați verdeața tocată cu arpagic; acoperiți și răciți. Tăiați capetele de fenicul.
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați prazul și capetele de fenicul tocate, acoperiți și amestecați ocazional până când legumele sunt foarte limpezi, 10 până la 12 minute.
Adăugați bulionul și frunza de dafin în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare. Frecați cartofii și tăiați - i în cuburi de 1/2 până la 3/4 inci.
Adăugați cartofii în amestecul de bulion și reveniți la foc mic; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 15 până la 20 de minute.
Tăiați somonul în fâșii de 2 până la 3 inci lungime și 1/2 inch lățime; pune intr-un bol.
Într-un castron separat, bateți laptele, făina, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de cartofi-bulion și se amestecă la foc mare până la fierbere, aproximativ 5 minute.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Serviți supa din tigaie sau turnați într-o tureen.
Se ornează cu crenguțe de fenicul rezervate. Oferiți cu amestec de somon afumat și arpagic pentru a adăuga după gust.