Supa de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați țelină, morcovi, conopidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pudră De Legume, Supă De Legume De Vară, și Turcia-Pudră De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, călește ardeiul și ceapa în unt sau margarină până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Piper
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați legumele rămase, apa, bulionul, sarea și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți acoperit timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Piper
Apă
Sare
3
Combinați făina și laptele până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Aduceți supa la fiert; gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă pătrunjelul. Chiar înainte de servire, amestecați brânza până se topește.