Pudră De Fasole Consistentă
Chowder de fasole consistent ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de slănină, fasole neagră, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curat Mananca Consistent Fasole Chowder, Chowder De Fasole Neagră Consistentă-Oală De Crock, și Pudră De Legume Consistentă.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, călește slănina până când este crocantă.
Scoateți slănina și o parte din grăsime; se scurge și se lasă deoparte. Păstrați aproximativ 2 linguri de grăsime în oală, adăugați făina și amestecați bine pentru a forma un roux.
Încălziți rouxul până când are o culoare maroniu închis, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, țelina, uleiul de susan și morcovii în roux și sotati timp de 2 minute, amestecând bine.
Adăugați usturoiul și încălziți încă 2 minute.
Adăugați apa și amestecați bine. În cele din urmă, adăugați fasolea albă, fasolea neagră, piperul cayenne după gust și piperul negru măcinat după gust.
Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți timp de 2 ore sau până când legumele și fasolea sunt fragede și supa este consistența dorită. Dacă legumele nu sunt fragede, dar sunt prea groase, puteți adăuga oricând mai multă apă. Întoarceți slănina în supă și condimentați cu sare după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un chardonnay bogat, cu unt. Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate în fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.