Pudră De Eglefin Afumată

Pudră De Eglefin Afumată
Chowder de eglefin afumat este un pescatarian felul principal. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 286 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cartofi Yukon gold, fileuri de eglefin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Pudră de eglefin afumată, Praz Și Pudră De Eglefin Afumată, și Eglefin afumat și pudră de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de eglefin într-o oală mare și largă.Acoperiți cu 5 căni de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De EglefinFileuri De Eglefin
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți oala la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.Reduceți căldura la mediu și fierbeți până lapeștele este doar gătit, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferpește pe o farfurie; lasa sa se raceasca. Aruncați pielea șiorice solzi; fulgi de pește în bucăți mari.Puneți o strecurătoare peste un castron mediu; strecurălichid de poking și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
[Pentru a înlocui peștele alb afumat cu Haddock: aruncați oasele și pielea de la 1 1/2 lire sterline pește alb afumat. Puneți pește, 2 felii groase de slănină afumată (aproximativ 2 uncii) și 4 căni de apă într-o oală mare și largă. Aduceți la unimmer la foc mediu; îndepărtați peștele cu o lingură cu fante după 5 minute. Continuăsimmering lichid (cu slănină) până se reducela 2 căni, aproximativ 10 minute. Se strecoară lichid; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați 3 căni de apă; pus deoparte.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Se topește untul într-o oală mare greacăldură medie-mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați prazul și țelina șigătiți la foc mediu-mic, amestecând des,până când este moale și translucid, aproximativ 15 minute.Se amestecă muștarul uscat, apoi braconajul rezervatlichid, cartofi și crenguțe de cimbru. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți până lacartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Pudră De MuștarPudră De Muștar
CartofiCartofi
țelinățelină
PrazPraz
8
Cu o lingură cu fante, scoateți jumătate dincartofi fierți și așezați într-un castron mic.Se amestecă bine cartofii cu o furculiță; întoarcețila chowder pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
9
Scoateți praful de pe foc și amestecați peștele rezervat, smântâna și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
CremăCremă
PeștePește
10
Serviți în boluri încălzite cu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Biscuiți Obișnuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista