Puddin ' Cones

Puddin ' Cones
Puddin ' Cones este un fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de conuri de înghețată de tort, amestec de topping bătut, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Puddin', Puddin ' Pops, și Gogoasa Puddin ' de la tărtăcuță lui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți laptele și amestecul de budincă la viteză mică timp de 2 minute. Îndoiți amestecul de topping biciuit; acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Lingurați 1/4 cană în fiecare con; se presară cu toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista