Prăjiți Lasagna de dovleac și sparanghel

Prăjiți Lasagna de dovleac și sparanghel
Friptura de dovleac și sparanghel Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 510 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,42 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de cimbru, foi de lasagna și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna, Lasagna Cu Sparanghel, și Lasagna Cu Șuncă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți bucățile de dovleac pe o foaie de copt și aruncați cu ulei, usturoi,ceapă, jumătate de salvie și cimbru și nucșoară. Se condimentează cu sare și piper, apoi se prăjește la cuptor până se înmoaie și devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin (dar păstrați cuptorul pornit). Aruncați usturoiul și puneți amestecul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Adăugați arpagicul și ricotta și zdrobiți totul împreună.Între timp, gătiți foile de lasagna într-o oală mare cu apă clocotită sărată până la doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Prin TortPrin Tort
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Scurgeți și gătiți sub apă curgătoare. Periați ușor foile cu ulei pe ambele părți, astfel încât să nu se lipească și așezați-le pe o farfurie.Ungeți sau ungeți un vas de copt și turnați puțin din cremă în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Așezați 2 foi de lasagna peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Întindeți o parte din amestecul de dovleac deasupra și împrăștiați cu niște sparanghel, apoi cu o parte din salvie și thym rămase, apoi grana padano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grana PadanoGrana Padano
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
(aroma Originala)(aroma Originala)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Adăugați mai multe foi de cremă și lasagne și continuați stratificarea. Se acoperă cu bucățile finale de lasagne, dovleacul rămas, asapargus, smântână și Grana padano. Împrăștiați cu cimbru rămas și apăsați ultimele frunze de salvie peste suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Grana PadanoGrana Padano
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(aroma Originala)(aroma Originala)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până devin aurii. Odihnește-te 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista