Prăjiți Lasagna de dovleac și sparanghel
Friptura de dovleac și sparanghel Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 510 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,42 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de cimbru, foi de lasagna și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna, Lasagna Cu Sparanghel, și Lasagna Cu Șuncă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți bucățile de dovleac pe o foaie de copt și aruncați cu ulei, usturoi,ceapă, jumătate de salvie și cimbru și nucșoară. Se condimentează cu sare și piper, apoi se prăjește la cuptor până se înmoaie și devine auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin (dar păstrați cuptorul pornit). Aruncați usturoiul și puneți amestecul într-un bol.
Adăugați arpagicul și ricotta și zdrobiți totul împreună.Între timp, gătiți foile de lasagna într-o oală mare cu apă clocotită sărată până la doar al dente.
Scurgeți și gătiți sub apă curgătoare. Periați ușor foile cu ulei pe ambele părți, astfel încât să nu se lipească și așezați-le pe o farfurie.Ungeți sau ungeți un vas de copt și turnați puțin din cremă în bază.
Așezați 2 foi de lasagna peste cremă.
Întindeți o parte din amestecul de dovleac deasupra și împrăștiați cu niște sparanghel, apoi cu o parte din salvie și thym rămase, apoi grana padano.
Adăugați mai multe foi de cremă și lasagne și continuați stratificarea. Se acoperă cu bucățile finale de lasagne, dovleacul rămas, asapargus, smântână și Grana padano. Împrăștiați cu cimbru rămas și apăsați ultimele frunze de salvie peste suprafață.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până devin aurii. Odihnește-te 15 minute înainte de servire.