Prăjiți Codul cu cartofi crocanți

Prăjiți Codul cu cartofi crocanți
Codul prăjit cu cartofi crocanți este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 376 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți cartofi noi, fileuri de cod, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Rață prăjită crocantă cu măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați cartofii într-o tigaie sau pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Stropiți cu 3 linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Prăjiți 20 de minute. Se amestecă și se prăjește încă 10 minute. Între timp, clătiți fileurile de cod și uscați-le cu prosoape de hârtie.După cele 30 de minute de prăjire, mutați cartofii pe părțile laterale ale tigaiei și așezați fileurile în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Serviți această versiune prăjită de pește și chipsuri cu ketchup pentru copii și oțet de malț pentru adulți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista