Prăjitură Cu Tigaie Snickerdoodle Crocantă Cu Mere
Apple Crisp Snickerdoodle Skillet Cookie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 300 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu mere, unt, amestec de prăjituri cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Prăjitură Cu Tigaie Snickerdoodle Crocantă Cu Mere, Tort De Prăjituri Snickerdoodle Skillet, și Cookie De Tigaie Cu Dovleac Snickerdoodle.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se unge ușor tigaia din fontă de 9 inci cu scurtare sau se pulverizează cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de prăjituri, 1/2 linguriță de scorțișoară, vanilia și ouăle cu mixerul electric până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Mix
Scorțișoară
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați 1/2 cană de unt; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Întindeți amestecul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Scoateți din cuptor; așezați tigaia pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
Cuptor
7
Creșteți temperatura cuptorului la 425 buc. F. Ungeți foaia de biscuiți cu scurtare sau tapetați cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
8
Pentru a face topping de ovăz, într-un castron mic, amestecați împreună ovăz, zahăr brun, zahăr granulat, făină și 1 1/2 lingurițe scorțișoară. Cu furculiță, amestecați 1/2 cană de unt în amestec uscat până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se presară apă peste amestec; se amestecă scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
10
Răspândiți amestecul pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Se coace la 425 la 5 până la 8 minute sau până când amestecul devine maro auriu în jurul marginilor și Bulbuc în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din cuptor; rupe topping cu furculita. Toppingul va fi moale la început, dar se va întări pe măsură ce se răcește. Se răcește complet topping pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
13
Baza de biscuiți Snickerdoodle de top cu umplutură de plăcintă cu mere. Heap ovaz topping peste plăcintă de umplere. Lingura biciuit topping pe partea de sus Centrul de desert; se presara cu scortisoara suplimentare. A se păstra la frigider.