Chuck Vagon Piept

Chuck Vagon Piept
Chuck vagon piept este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 9,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 145g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1538 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, așchii de lemn de stejar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Cartofi Chuck Wagon, Chuck Wagon Cornbread, și Chuck Vagon Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (fără sursă directă de căldură sub piept).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Clătiți pieptul cu apă rece și uscați. Se condimentează cu sare și piper și se pune în tava de copt folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se presară cu condimente de carne și se toarnă peste bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Adăugați suficient cidru de mere pentru a acoperi pieptul la jumătate. Se acoperă cu ceapă feliată și se acoperă cu folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Așezați tigaia pe grătarul fierbinte peste o tigaie de picurare. Acoperiți grătarul și gătiți 2 1/2 ore. Dacă utilizați cărbune, adăugați 10 Brichete la fiecare grămadă de cărbuni în fiecare oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l direct pe grătar peste tava de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Combinați 2 căni de lichid de fiert cu sos de grătar. Mop piept bine cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Adăugați 1/2 cană de așchii de lemn la fiecare grămadă de cărbuni. Acoperiți grătarul. Întoarceți și curățați pieptul la fiecare 20 de minute timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Transferați pieptul pe placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Feliați subțire împotriva cerealelor și serviți cu sos de mop pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Interior: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Urmați instrucțiunile pentru pregătirea pieptului. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l pe foaia de copt căptușită cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. mop piept cu sos BBQ a reveni la cuptor. Întoarceți și curățați pieptul cu sos de încă 2 ori la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista