Chuck Vagon Piept
Chuck vagon piept este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 9,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 145g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1538 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, așchii de lemn de stejar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Cartofi Chuck Wagon, Chuck Wagon Cornbread, și Chuck Vagon Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (fără sursă directă de căldură sub piept).
Clătiți pieptul cu apă rece și uscați. Se condimentează cu sare și piper și se pune în tava de copt folie.
Se presară cu condimente de carne și se toarnă peste bere.
Adăugați suficient cidru de mere pentru a acoperi pieptul la jumătate. Se acoperă cu ceapă feliată și se acoperă cu folie de aluminiu grea.
Așezați tigaia pe grătarul fierbinte peste o tigaie de picurare. Acoperiți grătarul și gătiți 2 1/2 ore. Dacă utilizați cărbune, adăugați 10 Brichete la fiecare grămadă de cărbuni în fiecare oră.
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l direct pe grătar peste tava de picurare.
Combinați 2 căni de lichid de fiert cu sos de grătar. Mop piept bine cu sos.
Adăugați 1/2 cană de așchii de lemn la fiecare grămadă de cărbuni. Acoperiți grătarul. Întoarceți și curățați pieptul la fiecare 20 de minute timp de 1 oră.
Transferați pieptul pe placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Feliați subțire împotriva cerealelor și serviți cu sos de mop pe lateral.
Interior: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Urmați instrucțiunile pentru pregătirea pieptului. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore.
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l pe foaia de copt căptușită cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. mop piept cu sos BBQ a reveni la cuptor. Întoarceți și curățați pieptul cu sos de încă 2 ori la fiecare 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.