Prăjitură cu condimente de mere Fuji cu glazură de brânză cremă

Prăjitură cu condimente de mere Fuji cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 12 și costă 97 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 558 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, zahăr pudră, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cu condimente de mere cu glazură de brânză cremă, Tort cu strat de mere-condimente cu glazură de brânză de capră, și Tort Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. Unt și făină de două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu înălțimi de 2 inci. Linia de jos a fiecărei tăvi cupergament rotund de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți primele 7ingrediente într-un castron mediu. Folosind electricmixer, bateți 1 cană de unt într-un castron marepână când este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ambele zaharuri și bateți până lanetedă.
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătândbine după fiecare adăugare. Bateți în vanilie, apoi bourbon, dacă doriți (amestecul poate arătacurățat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouăîn 3 adaosuri alternativ cu sos de mere în2 adaosuri, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă merele și nucile pecan. Dividebatter între tigai tort; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
MărMăr
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centrul fiecăruia iese curat, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați prăjiturile în rafturi și răciți-vătigăi de 15 minute.
8
Tăiați în jurul laturilor panuluiprăjituri slăbite. Inversați prăjiturile pe rafturi; hârtie pergament peeloff.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
9
Așezați un alt tort rackatop 1 și inversați din nou, astfel încât tortul să fie rotunjit cu fața în sus. Repetați cu al doilea tort.Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați fiecare tort în plastic și stoer la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
1
Folosind mixerul electric, batețibrânză cremă și unt într-un castron mare până lanetedă. Bateți în extract de vanilie și ciupițide sare. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până când glazura este netedă și cremoasă,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
UntUnt
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați-lrotunjite vârfuri de prăjituri pentru a face nivel; periați orice firimituri libere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
3
Transferați 1 tort pe platou, tăiat cu fața în sus. Aruncați jumătate de glazură (aproximativ 11/2 căni) cu lingurițăsatop tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4
Întindeți glazura uniform pe marginide tort. În partea de sus cu al doilea tort, tăiatcu partea în jos. Aruncați glazura rămasă cu linguri pe partea de sus a tortului, lăsând părțile de tort simple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Răspândiți glazura pe marginile superioare ale tortului, învârtindu-vă și creând vârfuri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
7
Lăsați prăjiturileși la temperatura camerei 1 oră pentru a permiteînghețarea să se stabilească ușor. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupolă de tortși la frigider.
8
Lăsați tortul să stea la camerătemperatura cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
9
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista