Prăjituri Risotto cu verdeață mixtă

Prăjituri Risotto cu verdeață mixtă
Reteta Risotto prăjituri cu verdeață mixte ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 41 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1104 calorii. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de bulion de pui, sare kosher, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri de Crab peste verdeață amestecată cu sos de lămâie, Prăjituri de Crab pe verdeață mixtă cu vinetă de arahide, și Prăjituri cu Risotto de ciuperci umplute cu ficat de rață, verdeață mică și trufe albe.

Instrucțiuni

1
Nota bucătarului: Faceți clic aici pentru a obține rețeta pentru Risotto Fontina cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză FontinaBrânză Fontina
2
Se amestecă arpagicul în risotto răcit. Formați în 8 chiftele, folosind aproximativ 1/4 cană risotto pentru fiecare. Apăsați o gaură în centrul fiecărui patty și chestii cu un cub de fontina; pat risotto în jurul fiecărei găuri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Așezați pesmetul într-un castron puțin adânc. Dragați ușor fiecare prăjitură de risotto în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se pune pe o farfurie, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Încălziți aproximativ 1/4 inch de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Prăjiți prăjiturile, 2 sau 3 Odată, până se rumenesc uniform, aproximativ 1 1/2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Combinați verdeața și feniculul într-un castron; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie, condimentați cu sare și piper și aruncați. Împărțiți prăjiturile cu risotto și salata în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Aduceți bulionul și 4 căni de apă la foc mic într-o cratiță; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Între timp, topiți 4 linguri de unt într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați ceapa; gatiti pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați orezul și cimbru; gatiti, amestecand, pana cand orezul este lucios, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați 1 linguriță de sare Kosher. Se toarnă în bulionul fierbinte, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, permițând absorbția întregului lichid înainte de a adăuga mai mult. Continuați până când orezul este doar fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
14
Scoateți cimbru. Se amestecă parmigiano, restul de 1 lingură de unt, 1/2 linguriță sare Kosher și piper după gust. Amestecați ușor fontina și puiul. Rezervați aproximativ 2 căni de risotto pentru prăjiturile cu Risotto. Împărțiți restul între boluri; se acoperă cu pătrunjel și mai multă fontină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză FontinaBrânză Fontina
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista