Prăjituri Risotto Cu Ciuperci Și Cimbru Cu Roșii Prăjite Și Rucola

Prăjituri Risotto Cu Ciuperci Și Cimbru Cu Roșii Prăjite Și Rucola
Reteta de ciuperci și cimbru Risotto prăjituri cu roșii prăjite și rucola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 28 de ore și 57 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 763 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: salată prăjită de roșii și rucola, ouă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Risotto cu ciuperci și cimbru, Risotto De Vin Roșu, Ciuperci Și Cimbru, și Risotto De Cimbru De Ciuperci Cu Coapse De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, grea, la foc moderat, încălziți 3 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă 1/2 de usturoi și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și saut până când ciupercile încep să dea lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se transferă în strecurătoare și se lasă să se scurgă până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
În cratiță medie la foc mic, aduceți stocul la foc mic. Acoperiți și continuați să fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
În oală mare și grea la foc moderat, încălziți 1/4 cană de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se adauga ceapa si usturoiul ramas si saut pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați orez și saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați vin și gătiți, amestecând continuu, până se absoarbe, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1/2 cană de fierbere în orez și se gătește, amestecând constant, până se absoarbe. Continuați să gătiți și să adăugați stoc, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare, până când orezul este fraged și cu aspect cremos, dar totuși al dente, aproximativ 18 minute. (Veți avea aproximativ 1 cană stoc rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se ia de pe foc și se amestecă ciupercile scurse, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider, acoperit, până la rece, aproximativ 4 ore. (Risotto poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Transferați 1 cană de făină, ouă și pesmet în 3 boluri separate de mică adâncime. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în făină. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Se amestecă restul de 2 linguri de făină în risotto, apoi, folosind mâinile ude, se modelează în torturi de 12 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
14
Într-o tigaie mare mare, la foc moderat, încălziți 1/4 cană de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați. Lucrând în loturi de 4 și adăugând 2 linguri de ulei după fiecare lot, dragați prăjiturile în făină (atingând excesul), apoi oul (lăsând excesul să picure), apoi firimiturile de pâine și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Se servește cald cu salată.
DificultateExpert
Gata În28 hrs, 57 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista