Prăjituri Risotto Cu Ciuperci Și Cimbru Cu Roșii Prăjite Și Rucola
Reteta de ciuperci și cimbru Risotto prăjituri cu roșii prăjite și rucola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 28 de ore și 57 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 763 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: salată prăjită de roșii și rucola, ouă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Risotto cu ciuperci și cimbru, Risotto De Vin Roșu, Ciuperci Și Cimbru, și Risotto De Cimbru De Ciuperci Cu Coapse De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, grea, la foc moderat, încălziți 3 linguri de ulei până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă 1/2 de usturoi și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și saut până când ciupercile încep să dea lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se transferă în strecurătoare și se lasă să se scurgă până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
În cratiță medie la foc mic, aduceți stocul la foc mic. Acoperiți și continuați să fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
În oală mare și grea la foc moderat, încălziți 1/4 cană de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adauga ceapa si usturoiul ramas si saut pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați orez și saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați vin și gătiți, amestecând continuu, până se absoarbe, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1/2 cană de fierbere în orez și se gătește, amestecând constant, până se absoarbe. Continuați să gătiți și să adăugați stoc, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare, până când orezul este fraged și cu aspect cremos, dar totuși al dente, aproximativ 18 minute. (Veți avea aproximativ 1 cană stoc rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se ia de pe foc și se amestecă ciupercile scurse, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider, acoperit, până la rece, aproximativ 4 ore. (Risotto poate fi făcut înainte și refrigerat, acoperit, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați 1 cană de făină, ouă și pesmet în 3 boluri separate de mică adâncime. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în făină. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Se amestecă restul de 2 linguri de făină în risotto, apoi, folosind mâinile ude, se modelează în torturi de 12 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
14
Într-o tigaie mare mare, la foc moderat, încălziți 1/4 cană de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați. Lucrând în loturi de 4 și adăugând 2 linguri de ulei după fiecare lot, dragați prăjiturile în făină (atingând excesul), apoi oul (lăsând excesul să picure), apoi firimiturile de pâine și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch