Prăjituri Mocha Java

Prăjituri Mocha Java
Mocha java prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 803 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, sare, garnitură: zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mocha Java, Mocha Java Chiller, și Mocha Java Granola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unsoare 6 (6-oz.) ramekins sau feluri de mâncare individuale cu 1 lingură. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Cuptor cu microunde 1 cană de unt și bucăți de ciocolată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 2 minute sau până când ciocolata este topită și amestecul este neted, amestecând la intervale de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Bateți gălbenușurile și ouăle la viteză medie cu un mixer electric 1 minut. Adăugați treptat amestecul de ciocolată, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Cerneti impreuna zaharul si urmatoarele 3 ingrediente. Treceți treptat amestecul de zahăr în amestecul de ciocolată până când se amestecă bine. Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
6
Așezați ramekins într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
7
Coaceți la 425 timp de 16 minute sau până când un termometru introdus în prăjituri înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a fiecărui tort pentru a slăbi. Răsturnați cu grijă prăjiturile pe farfurii de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
Lichior de cafea prăjituri Java: omiteți espresso instant. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul cerne împreună zahăr, făină și sare. Treceți treptat amestecul de zahăr în amestecul de ciocolată până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Lichior De CafeaLichior De Cafea
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Bateți în 1/3 cană lichior de cafea. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, coacerea prăjiturilor 14 până la 16 minute sau până când un termometru introdus în prăjituri înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
12
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Kahla pentru lichior de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
13
Orange java prăjituri: se prepară rețeta conform instrucțiunilor prin etapa cerne împreună zahăr și următoarele 3 ingrediente. Treceți treptat amestecul de zahăr în amestecul de ciocolată până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
PortocaliuPortocaliu
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Bateți în 1/4 cană lichior de portocale și 1 linguriță. coaja de portocala. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, coacerea prăjiturilor 14 până la 16 minute sau până când un termometru introdus în prăjituri înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
15
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Grand Marnier pentru lichior de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Grand MarnierGrand Marnier
16
Minty Mocha java Cakes: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul Chop 12 subțire crme de menthe Chocolate mints.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MochaMocha
17
Presărați Centrul de aluat în ramekins cu mentă tocată. Apăsați ușor monetăriile în aluat până când sunt scufundate. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Andes Crme De Menthe Thins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În31 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista