Prăjituri Mini Bundt Portocalii

Prăjituri Mini Bundt Portocalii
Orange mini Bundt prăjituri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită nuci pecan, unt, zahăr granulat și zahăr pudră. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Încercați Mini Torturi Bundt Cu Sânge De Nucă De Cocos, Mini Prăjituri Bundt Cu Dovleac, și Mini Prăjituri De Înghețată Bundt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți puternic mini Tigăi Bundt cu spray de gătit; întoarceți tigaia cu susul în jos pentru a scurge excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați zahărul granulat, untul și vanilia într-un castron mare; bateți cu un mixer rezistent la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați înlocuitorul de ou și ouăle în amestecul de zahăr; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați bomboane, curmale, nucă de cocos și nuci peste făină; se amestecă bine pentru a dispersa și a acoperi bomboanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Nucă De CocosNucă De Cocos
DateDate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr pudră și suc într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Puneți 1/3 cană de aluat în fiecare ceașcă mini Bundt.
10
Coaceți la 350 timp de 16 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul a 1 tort iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți prăjiturile din tigăi; periați partea superioară a fiecărui tort cald cu aproximativ 2 lingurițe glazură. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Garnisiți prăjiturile cu 1 lingură de zahăr pudră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista