Orange mini Bundt prăjituri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită nuci pecan, unt, zahăr granulat și zahăr pudră. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Încercați Mini Torturi Bundt Cu Sânge De Nucă De Cocos, Mini Prăjituri Bundt Cu Dovleac, și Mini Prăjituri De Înghețată Bundt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți puternic mini Tigăi Bundt cu spray de gătit; întoarceți tigaia cu susul în jos pentru a scurge excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați zahărul granulat, untul și vanilia într-un castron mare; bateți cu un mixer rezistent la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați înlocuitorul de ou și ouăle în amestecul de zahăr; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Presărați bomboane, curmale, nucă de cocos și nuci peste făină; se amestecă bine pentru a dispersa și a acoperi bomboanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Nucă De Cocos
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
8
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr pudră și suc într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Puneți 1/3 cană de aluat în fiecare ceașcă mini Bundt.
10
Coaceți la 350 timp de 16 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul a 1 tort iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți prăjiturile din tigăi; periați partea superioară a fiecărui tort cald cu aproximativ 2 lingurițe glazură. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
12
Garnisiți prăjiturile cu 1 lingură de zahăr pudră, dacă doriți.