Tarta de gutui cu glazura de caramel cu nuci de pin

Tarta de gutui cu glazura de caramel cu nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de gutui cu glazură de caramel cu nuci de pin. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 99 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 21 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, miere, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Caramel-nuc cu glazura de ciocolata, Tartă cu brânză de mere cu glazură de Caramel sărat, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, 1 linguriță de zahăr și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu; tăiați în 3 linguri de unt și scurtați cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Presărați suprafața cu apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 5 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Desfaceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați într-un cerc de 11 inci pe o suprafață ușor făinată. Puneți aluatul într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Se răcește în congelator 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
7
Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când marginea este ușor rumenită. Îndepărtați cu grijă greutățile plăcintei și folia; coaceți încă 7 minute sau până când centrul este ușor rumenit. Se răcește 1 minut pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Pentru a pregăti umplutura, combinați pasta de gutui și 1 lingură de suc într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Întindeți amestecul de gutui uniform peste coaja de tartă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când umplutura este cu bule. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Combinați restul de 1 linguriță de suc, 1/4 cană de zahăr, miere și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se ia de pe foc; adăugați cu grijă 2 linguri de unt, amestecând până se topește untul. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NuciNuci
14
Se toarnă amestecul de nuci peste pasta de gutui. Răspândiți cu grijă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când topping bule. Se răcește 1 oră pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 21 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista