Prăjituri Mici De Caise

Prăjituri Mici De Caise
Prăjituri mici de caise este un vegetarian desert. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. Un amestec de caise, coajă de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Mici De Caise, Prăjituri Cu Ceai De Caise, și Prăjituri Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Înveliți cupele de brioșe cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul într-un alt bol mediu, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați oul, coaja de lămâie și vanilia și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Cu mixerul la viteză mică, adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri alternativ cu lapte în 2 adaosuri, începând și terminând cu ingrediente uscate. Împărțiți aluatul între căni de briose (cupele vor fi pline doar 1/3) și blaturi netede. Se acoperă cu felii de caise și se presară cu zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
CaiseCaise
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii și un tester introdus în centre iese curat, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați tigaia într-o grătar; lăsați tigaia să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Transferați prăjiturile în raft și lăsați să se răcească complet.
8
Faceți înainte: prăjiturile pot fi făcute cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista