Prăjituri individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel
Prăjiturile individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel sunt un vegetarian desert. O porție conține 912 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de gălbenuș de ou, unt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de lavă de ciocolată cu sos de zmeură, Prăjituri de lavă topită cu Caramel sărat pentru doi, și Prăjituri De Lavă Cu Caramel Sărat Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt șase ramekine de 8 uncii și praf cu zahăr; pus deoparte.
Într-un castron mediu, bateți untul, zahărul brun, ouăle, gălbenușul de ou și 1 lingură de vanilie cu mixer electric la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează. Într-un alt castron mediu, amestecați făina, cacao și praful de copt.
Se adaugă în amestecul de unt și se bate la viteză mică aproximativ 1 minut până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în mod egal între ramekins. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider 1 oră.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul granulat, siropul de porumb și apa la fierbere la foc mediu. Se fierbe neacoperit 15 minute sau până când amestecul devine maro auriu intens.
Adăugați frișcă și amestecați până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se adaugă 1/2 linguriță de vanilie. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 45 de minute.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați ramekins în două tigăi de 13x9 inci sau tigaie cu laturile joase.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când marginile exterioare sunt ferme și centrele sunt încă moi și cremoase. Nu exagerați.
Așezați ramekins pe farfurii de servire. Împărțiți centrul fiecărui tort și turnați aproximativ 2 linguri de sos în fiecare.