Prăjituri individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel
Prăjiturile individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel sunt un vegetarian desert. O porție conține 912 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de gălbenuș de ou, unt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de lavă de ciocolată cu sos de zmeură, Prăjituri de lavă topită cu Caramel sărat pentru doi, și Prăjituri De Lavă Cu Caramel Sărat Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt șase ramekine de 8 uncii și praf cu zahăr; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Într-un castron mediu, bateți untul, zahărul brun, ouăle, gălbenușul de ou și 1 lingură de vanilie cu mixer electric la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează. Într-un alt castron mediu, amestecați făina, cacao și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se adaugă în amestecul de unt și se bate la viteză mică aproximativ 1 minut până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Împărțiți aluatul în mod egal între ramekins. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul granulat, siropul de porumb și apa la fierbere la foc mediu. Se fierbe neacoperit 15 minute sau până când amestecul devine maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Sirop De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați frișcă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
7
Se ia de pe foc și se adaugă 1/2 linguriță de vanilie. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
8
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Așezați ramekins în două tigăi de 13x9 inci sau tigaie cu laturile joase.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
10
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când marginile exterioare sunt ferme și centrele sunt încă moi și cremoase. Nu exagerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Așezați ramekins pe farfurii de servire. Împărțiți centrul fiecărui tort și turnați aproximativ 2 linguri de sos în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată