Prăjituri Grecești De Paște
Cookie-urile grecești de Paște sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 36 de porții cu 92 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 204 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, suc de portocale, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Grecească De Paște, Pâine Grecească De Paște, și Pâine grecească de Paște-Tsoureki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Ungeți 2 foi de fursecuri.
Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute. Bateți în ouă, apoi un gălbenuș de ou. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Bateți în vanilie și suc de portocale.
Într-un castron mic, amestecați laptele și bicarbonatul de sodiu. Bateți amestecul de lapte și făina în 3 adaosuri alternative.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă.
Rulați aluatul într-un bușten lung, gros de 3/4 inci.
Tăiați buștenul în bucăți de 3 inci. Formați fiecare piesă în formă de S.
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou rămas și 1 linguriță de apă.
Perie ou se spală peste topuri de cookie-uri.
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc, 20-30 de minute.