Prăjituri Espresso Cu Ciocolată Topită

Prăjituri Espresso Cu Ciocolată Topită
Torturile espresso cu ciocolată topită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 668 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, scorțișoară măcinată, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită, și Prăjituri De Ciocolată Topită.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.ungeți fundul și părțile laterale ale cupelor de cremă de 6 (6 oz) cu unt; se presară cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pe tigaie de 15x10x1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-o cratiță de 2 litri, topiți ciocolata și 3/4 cană de unt la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Se amestecă pudra de espresso, vanilia și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
5
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul pudră cu un mixer electric la viteză mică, răzuind bolul ocazional, până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de ciocolată, bătând la viteză mică, apoi adăugați treptat amestecul Bisquick, bătând până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cupele cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
CiocolataCiocolata
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când părțile laterale sunt setate și centrele sunt încă moi (vârfurile vor fi umflate și ușor crăpate).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 3 minute.
8
Serviți în cupe sau pentru a le desface înainte de servire, rulați un cuțit mic sau o spatulă metalică de-a lungul părților laterale ale prăjiturilor pentru a slăbi. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste fiecare ceașcă; întoarceți placa și ceașca și îndepărtați ceașca.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
9
Presărați cu zahăr pudră suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
10
Se servește cald cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista