Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong
Lemon Cornmeal prăjituri cu sos de ciocolata Lapsang Souchong ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 611 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână maraschino crinculme anglaise, făină de porumb măcinată cu piatră, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit, Sandwich de stridii prăjite cu făină de porumb cu sos tartar de lămâie, și Prăjituri Cu Șuncă Din Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt douăsprezece cutii de briose de 1 cană și praf cu făină de porumb. Într-un castron mediu, cernem făina cu făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie cu toată, cu excepția a 1 lingură de zahăr, până când este ușor și pufos, aproximativ 10 minute. Bateți gălbenușurile de ou, câte 1. Apoi bateți smântâna, coaja de lămâie și vanilia. Folosind o spatulă, pliați ingredientele uscate.
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până aproape ferm.
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr și bateți până când este ferm și lucios. Îndoiți o pătrime din albușuri în aluatul de tort, apoi pliați în albușurile rămase. Puneți aluatul în formele de briose pregătite.
Coaceți prăjiturile aproximativ 30 de minute, sau până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Puneți tigaia sau tigăile pe o grătar și lăsați prăjiturile să se răcească timp de 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor, apoi răsturnați prăjiturile pe raft și lăsați să se răcească complet.
Pentru a servi, lingurați 2 1/2 linguri de maraschino Crme Anglaise pe 12 farfurii de desert și stropiți fiecare cu 1/4 cană de sos de ciocolată Lapsang Souchong. Puneți o prăjitură cu făină de porumb în centru și acoperiți cu caisele în sirop de Armagnac.