Paste Carbonara
Reteta Paste Carbonara ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 717 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de linguină, pătrunjel cu frunze plate, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Paste Carbonara, Paste Carbonara, și Paste Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu.
Transferați pe un prosop de hârtie și rezervați picăturile. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou. Încă șoptind constant, adăugați 2 linguri de picături. Lucrând rapid, adăugați pastele scurse și parmezanul în amestecul de gălbenușuri și aruncați pentru a combina.
Adăugați sarea, piperul, pătrunjelul și slănina.
Serviți imediat. (Căldura pastelor gătește ouăle, dar nu bine. Poate fi recomandabil copiilor mici, vârstnicilor și oricui are un sistem imunitar compromis să evite să mănânce acest fel de mâncare.) Sfat: folosiți o pereche de foarfece curate sau foarfece de bucătărie, nu un cuțit, pentru a tăia slănina. Este mult mai rapid și face mai puțin de o mizerie.