Paste Carbonara

Paste Carbonara
Reteta Paste Carbonara ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 717 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de linguină, pătrunjel cu frunze plate, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Paste Carbonara, Paste Carbonara, și Paste Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați pe un prosop de hârtie și rezervați picăturile. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou. Încă șoptind constant, adăugați 2 linguri de picături. Lucrând rapid, adăugați pastele scurse și parmezanul în amestecul de gălbenușuri și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați sarea, piperul, pătrunjelul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4
Serviți imediat. (Căldura pastelor gătește ouăle, dar nu bine. Poate fi recomandabil copiilor mici, vârstnicilor și oricui are un sistem imunitar compromis să evite să mănânce acest fel de mâncare.) Sfat: folosiți o pereche de foarfece curate sau foarfece de bucătărie, nu un cuțit, pentru a tăia slănina. Este mult mai rapid și face mai puțin de o mizerie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista