Prăjituri De Porumb Cu Căpșuni

Prăjituri De Porumb Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile de porumb cu căpșuni. Această rețetă face 6 porții cu 328 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de zahăr de cofetari, conserve de căpșuni, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată De Porumb La Grătar Cu Vinetă De Var Pe Prăjituri De Porumb, Prăjituri De Porumb, și Prăjituri de porumb și Cod.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți ușor o tigaie cu brioșă cu 6 căni cu spray de gătit. Pregătiți aluatul de brioșă de porumb pe măsură ce eticheta direcționează, apoi amestecați făina, coaja de lămâie și vanilia. Împărțiți aluatul uniform între cupele de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți până când marginile sunt setate și centrele sunt moi, dar nu umede, 10 până la 12 minute. Între timp, aruncați căpșunile și conservele de căpșuni într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CăpșuniConserve De Căpșuni
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți prăjiturile de porumb din cuptor. Apăsați ușor partea din spate a unei lingurițe în centrul fiecăruia pentru a face o indentare aproximativ o treime din drum în tort. Lingurați aproximativ 2 lingurițe de amestec de căpșuni în fiecare indentare, apăsând pentru a umple bine. (Rezervați amestecul de fructe de pădure rămas pentru topping.) Întoarceți prăjiturile la cuptor și continuați să coaceți până când sunt aurii, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie pe un suport, 5 minute, apoi scoateți din tigaie și lăsați să se răcească încă 10 minute. Între timp, bateți smântâna și zahărul cofetarilor cu un mixer până se formează vârfuri moi. Topim prăjiturile cu amestecul de fructe de pădure rămas și servim cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista