Prăjituri De Porumb Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile de porumb cu căpșuni. Această rețetă face 6 porții cu 328 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de zahăr de cofetari, conserve de căpșuni, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată De Porumb La Grătar Cu Vinetă De Var Pe Prăjituri De Porumb, Prăjituri De Porumb, și Prăjituri de porumb și Cod.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți ușor o tigaie cu brioșă cu 6 căni cu spray de gătit. Pregătiți aluatul de brioșă de porumb pe măsură ce eticheta direcționează, apoi amestecați făina, coaja de lămâie și vanilia. Împărțiți aluatul uniform între cupele de brioșă.
Coaceți până când marginile sunt setate și centrele sunt moi, dar nu umede, 10 până la 12 minute. Între timp, aruncați căpșunile și conservele de căpșuni într-un bol și dați deoparte.
Scoateți prăjiturile de porumb din cuptor. Apăsați ușor partea din spate a unei lingurițe în centrul fiecăruia pentru a face o indentare aproximativ o treime din drum în tort. Lingurați aproximativ 2 lingurițe de amestec de căpșuni în fiecare indentare, apăsând pentru a umple bine. (Rezervați amestecul de fructe de pădure rămas pentru topping.) Întoarceți prăjiturile la cuptor și continuați să coaceți până când sunt aurii, încă aproximativ 5 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie pe un suport, 5 minute, apoi scoateți din tigaie și lăsați să se răcească încă 10 minute. Între timp, bateți smântâna și zahărul cofetarilor cu un mixer până se formează vârfuri moi. Topim prăjiturile cu amestecul de fructe de pădure rămas și servim cu frisca.
Fotografie de Antonis Achilleos