Prăjituri De Pește În Stil Asiatic
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 35 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal, arpagic, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de pește cu o mușcătură asiatică, Prăjituri de pește Asiatice cu sos teriyaki de casă, și Prăjituri De Porumb În Stil Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. Pat pește uscat.
Așezați fiecare file pe o bucată mare de folie grea.
Se amestecă sare, coriandru și 1/2 linguriță. cayenne; presărați peste pește. Sus cu ghimbir și limes. Fold folie peste pește; sigiliu.
Așezați pe o foaie de copt; prăjiți până când peștele este gătit, 12 până la 18 minute.
Scoateți peștele din folie; lăsați să se răcească. Aruncați limes și ghimbir; fileuri pat uscat. Flake pește cu o furculiță.
Aliniați o foaie de copt cu pergament.
Amestecați albușurile de ou, castanele de apă, cilantro, arpagic, șalotă, suc de lămâie, sos ponzu și restul de 1/4 linguriță. cayenne cu pește. Îndoiți în 1/2 cană plus 2 linguri. panko. Formați 16 prăjituri, folosind 1/4 cană amestec de pește pentru fiecare. Puneți panko rămas într-un castron puțin adânc. Dragează fiecare tort în panko.
Așezați prăjiturile pe foaia de copt; se răcește timp de 30 de minute.
Cald 1 Lingura. uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gătiti prăjiturile în loturi până devin aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia între loturi; adăugați ulei după cum este necesar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
![]()