Prăjituri de mămăligă cu crustă de nucă de cocos cu sos triplu de fructe de pădure
Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 367 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, Extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Prăjituri de pește cu crustă de mămăligă cu sos picant de roșii, Nucă De Cocos Triple Berry Oțel Tăiat Ovăz, și Tort Triplu Cu Nucă De Cocos Cu Fructe De Pădure-Luni Ușor Îngăduitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sos triplu de fructe de pădure și răciți.
În timp ce sosul se răcește, Preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți 2/3 cană de nucă de cocos într-o tigaie superficială la 350 timp de 5 până la 7 minute, amestecând după 3 minute; pus deoparte.
Încălziți laptele într-o cratiță grea la foc mediu până când laptele aproape fierbe. (Urmăriți cu atenție, deoarece amestecul de lapte poate fierbe rapid din tigaie.) Bateți treptat în Mămăligă și sare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 10 până la 12 minute sau până când este foarte gros.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, untul, vanilia, coaja de lămâie și 2/3 cană de nucă de cocos prăjită; se amestecă ouăle. Împărțiți amestecul de mămăligă între 8 (6 până la 8 uncii) ramekins acoperite cu spray de gătit.
Presărați fiecare cu 1 lingură de nucă de cocos.
Așezați ramekins pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 20 până la 23 de minute sau până când este setat.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Prăjiturile cu mămăligă pot fi scoase din ramekins pentru a servi, dacă se dorește. Pentru a îndepărta prăjiturile, rulați un cuțit în jurul marginii interioare a ramekinului pentru a elibera tortul de mămăligă.
Așezați prăjituri cu mămăligă, cu nucă de cocos în sus, pe mâncărurile de desert; se servește cu sos triplu de fructe de pădure.