Prăjituri de creveți cu sambal de coriandru

Prăjituri de creveți cu sambal de coriandru
Prăjiturile de creveți cu sambal de coriandru durează aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 120 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână eglefin nefumat, șalotă, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 25 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Rețetă Sambal Udang (Sambal de creveți), Sambal Udang / Sambal de creveți, și Paste De Creveți, Ardei Iute Și Coriandru.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele pentru prăjiturile de pește, cu excepția uleiului, într-un robot de bucătărie cu condimente și blitz până când se amestecă foarte bine. Se modelează în 12-18 torturi rotunde, apoi se răcește până la 1 zi până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Spălați robotul de bucătărie, apoi blitz toate ingredientele sambal împreună pentru a face o pastă umedă, verde strălucitor. Se condimentează și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Când sunt gata de servit, prăjiți prăjiturile de pește în ulei timp de câteva minute pe fiecare parte, până când devin aurii, vor fi ferme, cum ar fi prăjiturile de pește thailandeze, mai degrabă decât cele făcute cu cartofi. Îngrămădiți-vă pe un platou cu un castron de sambal pentru a servi cu băuturi sau așezați-vă și serviți ca aperitiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista