Prăjituri de Crab cu salată de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab cu salată de ierburi. Această rețetă servește 16 și costă 99 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 119 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, coriandru, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri De Crab Cu Salată De Ierburi, Prăjituri de Crab cu sos de ierburi de lămâie, și Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți uleiul, sucul de lămâie, mărarul, tarhonul, coriandrul, ceapa verde și muștarul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Tapetați foaia de copt cu hârtie cerată.
Bateți primele 10 ingrediente într-un castron mare.
Se amestecă carnea de crab și 1 cană panko, rupând ușor carnea de crab.
Lăsați să stea 10 minute.
Așezați panko rămas pe foaia de copt cu margini, întinzându-se ușor. Formați amestecul de crab în șaisprezece torturi cu diametrul de 2 inci, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare. Apăsați ambele părți ale patties în panko.
Transferați chiftelele pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mediu-mare.
Adăugați prăjituri de crab la skillets și gătiți până devin aurii pe ambele părți, adăugând mai mult unt și ulei după cum este necesar, aproximativ 5 minute în total.
Așezați amestecul de salată într-un castron foarte mare.
Adăugați 1/2 cană de vinaigretă; aruncă. Aranjați prăjituri de crab pe platou.
Garnisiți cu crenguțe de ierburi, stropiți cu o parte din vinaigreta rămasă și serviți cu salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.