Prăjituri de Cod de sare cu maioneză cu ierburi
Torturi de Cod de sare cu maioneza Herbed este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 530 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, tarhon, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod de sare poșat cu legume și maioneză cu usturoi, Maioneză Verde Cu Ierburi, și Sare și piper somon cu maioneză de var cu cartofi.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu și dați-le la frigider.
Într-un alt castron, acoperiți codul de sare cu apă și înmuiați peste noapte în frigider, schimbând apa o dată sau de două ori.
Scurgeți și clătiți peștele și transferați-l într-o cratiță mare.
Adăugați laptele și fierbeți la foc moderat până când codul se fulgi ușor, aproximativ 10 minute.
Scurgeți codul și aruncați laptele. Îndepărtați grosolan peștele și transferați-l într-un castron mare.
Între timp, într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge bine și se lasă să se răcească ușor. Folosind mâinile, amestecați cartofii cu codul; amestecul trebuie să fie gros.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie.
Adăugați scallions și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați scallions în amestecul de cod împreună cu smântâna, tarhonul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. Formați amestecul în prăjituri de 3 inci, cu grosimea de aproximativ 3/4 inci. Făinați ușor prăjiturile și puneți-le pe o foaie de copt.
Încălziți 1/2 inch de ulei vegetal într-o tigaie mare. Lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile de cod, întorcându-le o dată, până se rumenesc și crocante, 3 până la 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați cald în timp ce gătiți prăjiturile rămase.
Se servește cu maioneza cu ierburi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.