Prăjituri de ciocolată topită cu sos de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile de ciocolată topită cu sos de cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, cireșe, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi De Cireșe Cu Ciocolată Topită, Torturi cu ciocolată topită, și Prăjituri topite cu ciocolată cu sos de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți prăjituri: tocați mărunt 3 oz. ciocolată dulce-amăruie și puneți-o într-un castron mediu; așezat peste o oală cu apă clocotită.
Adăugați smântână și amestecați până se topește. Se amestecă extractul de migdale.
Se dă la frigider timp de 25 de minute, amestecând ocazional, până se răcește și suficient de gros pentru a scoate cu o lingură.
Presărați pudră de cacao pe o bucată mare de hârtie cerată. Folosind o lingurita, amestecati amestecul in 12 bile de dimensiuni uniforme si picurati in cacao.
Rulați în bile aspre, acoperind uniform cu cacao. Congelați trufele în timp ce pregătiți prăjiturile.
Preîncălziți cuptorul la 204°.unsoare 12 (6 oz.) cupe de cremă de sticlă sau ramekins cu scurtare și praf cu pudră de cacao. Atingeți excesul.
Așezați pe o foaie mare de copt cu margini.
Tăiați ciocolata rămasă și untul în bucăți mici.
Transferați într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește timp de 3 până la 4 minute, amestecând la intervale de 1 minut.
Bateți până se omogenizează.
Bateți zahărul, vanilia și făina cofetarilor, amestecând până se omogenizează.
Bateți gălbenușurile și ouăle întregi pe rând.
Împărțiți aluatul între cupe. Puneți câte o trufă în fiecare cană și împingeți în centrul aluatului.
Coaceți până când blaturile sunt setate, dar ușor jiggly, 15 până la 17 minute.
Combinați cireșele, sucul și zahărul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Se amestecă amidonul de porumb și Amaretto; se adaugă la cireșe, amestecând până când sosul este îngroșat și strălucitor.
Când prăjiturile sunt gata, scoateți din cuptor și lăsați să stea timp de 1 până la 2 minute. Pentru a servi, lingura 2 până la 3 linguri. sos pe farfurii de desert. Rulați un cuțit în jurul fiecărui tort pentru a slăbi; inversați prăjiturile pe Sos.