Prăjituri De Ceai Mississippi
Reteta Mississippi prăjituri de ceai este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, ou, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mississippi Mudslide tort și grandbaby prăjituri carte de bucate, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mediu, crema împreună unt și zahăr până la omogenizare. Bateți în ou și vanilie.
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; bateți în amestecul cremă alternativ cu laptele de unt. Aruncați cu linguri rotunjite pe foi de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foile de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.