Prăjituri cu tăiței cu nucă de cocos-carne de vită

Prăjituri cu tăiței cu nucă de cocos-carne de vită
Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 717 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cartofi prăjiți cu nucă de cocos, ulei vegetal, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Stropiți cu sos de soia, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3
Puneți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte; întindeți jumătate de tăiței în tigaie. Gatiti, fara a amesteca, 6 pana la 8 minute sau pana cand sunt crocante, intorcand o data. Repetați cu tăiței rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se servește cu nucă de cocos-carne de vită; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista