Prăjituri cu Risotto de salvie, ceapă și orez sălbatic
Sage, ceapă și orez sălbatic Risotto prăjituri este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 376 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți orez arborio, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Porcini, ceapă caramelizată și Risotto de salvie, Porcini, Ceapă Caramelizată Și Risotto De Salvie, și Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa cu sare la fiert într-o cratiță grea, apoi fierbeți orezul sălbatic, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea în lichidul de gătit, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Scurgeți orezul într-o sită așezată peste o cratiță și rezervați orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
4
Adăugați bulion de legume în lichidul de gătit și aduceți la foc mic. Păstrați lichidul fierbinte, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Legume
5
Încălziți untul și uleiul într - o oală grea de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut salvie, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adauga ceapa si saut-ul, amestecand, pana se inmoaie. Se amestecă țelina cu sare după gust și se fierbe, amestecând, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Sare
7
Se amestecă orezul Arborio și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio Rice
8
Adăugați vin, cimbru și piper după gust și gătiți, amestecând continuu, până când vinul este absorbit. Se amestecă 1 cană de bulion fierbinte și se fierbe, amestecând frecvent, până când bulionul este absorbit. Continuați să adăugați bulion, 1 cană la un moment dat și fierbeți, amestecând frecvent și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar totuși al dente și cu aspect cremos și lichidul este absorbit, 20 până la 22 de minute. Spre sfârșitul gătitului, amestecați orezul sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Piper
Bulion
Cimbru
Orez
Vin
9
Scoateți oala de pe foc și amestecați parmezan, pătrunjel și sare și piper după gust. Risotto rece și rece, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmezan
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Aduceți risotto la temperatura camerei înainte de a continua cu rețetă.
1
Bateți ușor gălbenușurile și amestecați în risotto. Bateți albușurile și un vârf de sare cu un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide. Se amestecă jumătate de alb în risotto pentru a se ușura ușor și se pliază în albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a continua.
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Scoateți 4 movile de aluat (rotunjite 1/4 cană) în tigaie, aplatizându-se cu spatele unei linguri pentru a forma prăjituri de 3 inci pe 1/2 inch grosime. Gătiți prăjiturile până se rumenesc pe partea inferioară (acest lucru este esențial pentru a preveni ruperea prăjiturilor la întoarcere), reglând căldura dacă se rumenesc prea repede, 5 minute. Întoarceți cu grijă prăjiturile cu o spatulă metalică și gătiți până se rumenesc pe partea inferioară, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile Bar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați ca rumenit într-o tigaie mare de mică adâncime și aranjați într-un singur strat. Faceți mai multe prăjituri în același mod, ștergând tigaia curată cu prosoape de hârtie între loturi și adăugând mai mult ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Chiar înainte de servire, coaceți prăjiturile risotto până la sfârâit, aproximativ 6 minute.