Prăjituri Cu Papion
Bow Tie prăjituri durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 21. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 487 calorii. Dacă aveți la îndemână cafea caldă, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie Cu Papion Alfredo, Paste Cu Papion Cu Bacon, și Paste Cu Papion De Sparanghel.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate.
Adăugați ouă, cafea, zară, ulei și vanilie; bateți la viteză medie timp de 2 minute (aluatul va fi subțire).
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Coaceți la 350 de euro timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Tăiați tortul în șase rânduri, cu șapte 3-1/4-in. x 1-3 / 4-în. diamante în fiecare rând (două rânduri sunt prezentate în diagrama de mai jos).
Așezați diamante pe un raft cu o bucată de hârtie cerată dedesubt.
Pentru glazură, topiți ciocolata și untul într-o cratiță sau cuptor cu microunde.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și apa. Se amestecă apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a obține o consistență de ploaie. Lingura glazura uniform peste partea de sus și părți de diamante, lăsând excesul picurare off. Lăsați glazura să se usuce; repetați cu un al doilea strat. (Este posibil ca glazura să fie încălzită periodic pentru a păstra consistența corespunzătoare). Când glazura este uscată, așezați două diamante vârf la vârf pe farfurii de desert.
Folosind vârful decoratorului, faceți nodul în centrul papionului.
Garnisiți farfuriile cu fructe, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Viva Diva Moscato Colada]()
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.