Prăjituri Cu Mămăligă-Afine

Prăjituri Cu Mămăligă-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu mămăligă-afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 75 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, coajă de lămâie, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Prăjituri cu șuncă, mazăre și mămăligă, Prăjituri Tari Cu Mămăligă, și Prăjituri Cu Mămăligă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 1 cană de făină și următoarele 4 Ingrediente (1 cană de făină prin bicarbonat de sodiu), amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați zahărul granulat și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați coaja de ou și lămâie; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
OuăOuă
6
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Aruncați afinele cu 1 lingură de făină și pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
7
Puneți aluatul în 24 de căni de briose în miniatură acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Coaceți la 350 timp de 14 minute sau până când prăjiturile revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Combinați zahărul pudră și sucul și stropiți peste prăjituri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SucSuc

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista